back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το μπαράζ τροπολογιών στο ν/σ του υπ. Υγείας

Διαβάστε επίσης

Τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης προκάλεσε απόψε στη Βουλή ,η «πλημμυρίδα» υπουργικών τροπολογιών στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Εκτός από την άσχετη με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου τροπολογία για τη διάσπαση πέντε Δήμων, η κυβέρνηση έως τις 20:00 είχε καταθέσει 10 τροπολογίες,ενώ ιδιαίτερα …παραγωγικοί στη σύνταξη τροπολογιών ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της τροπολογίας ,που κατέθεσαν 27 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για τη χορήγηση επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στο προσωπικό του ΟΚΑΝΑ.

Παρά τις καταγγελίες τόσο του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, όσο και του Γιώργου Λαμπρούλη από το ΚΚΕ , ότι «παραβιάζεται η συμφωνία της Διάσκεψης των Προέδρων που προέβλεπε να μην κατατεθούν τροπολογίες μετά την έναρξη της συνεδρίασης», ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επέμεινε να συζητηθούν.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, ανέφερε ότι”διανύουμε φάση πυκνού νομοθετικού έργου και ότι οι ρυθμίσεις που έρχονται είναι θετικές για πολλές κατηγορίες εργαζομένων».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα