back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Επιστολή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα

Διαβάστε επίσης

O Oλυμπιακός προχώρησε σε επίσημη προσέγγιση προς την Αδριατική Λίγκα, με επιστολή που έστειλε στα γραφεία της διοργανώτριας για μετακόμισή του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν κάνει βήμα πίσω στις εξαγγελίες του για αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με την «Live Sport» έστειλε επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, υπήρξε επίσημη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα μέσω επιστολής που έφτασε στα γραφεία του πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις τους στην εφημερίδα ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Με το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στον αέρα και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Basket League, όλα πλέον είναι ανοιχτά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα