back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Σικάγο από την American Airlines

Διαβάστε επίσης

Τη μοναδική απευθείας σύνδεση της Αθήνας με το Σικάγο θα προσφέρει από τον Μάιο η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, η American Airlines.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονα Boeing 787-8 και θα προσφέρουν πρωτόγνωρες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Για πρώτη φορά συνδέεται αεροπορικά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με το αεροδρόμιο του Σικάγο O’Hare International Airport (ORD), χάρη στο νέο πρόγραμμα δρομολογίων που παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η American Airlines, με την Αθήνα να είναι ο νέος προορισμός του αμερικανικού κολοσσού. Η καλοκαιρινή εποχική πτήση της εταιρείας θα λειτουργήσει από τις 4 Μαΐου, 2019, έως τις 29 Σεπτεμβρίου, 2019, και θα πραγματοποιείται με το τελευταίας τεχνολογίας Boeing 787-8 αεροσκάφος της American.

«Η νέα απευθείας πτήση που θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με το Σικάγο είναι μια πρεμιέρα που θα βρει εξαιρετική υποδοχή από τους πελάτες μας», δήλωσε ο Angelo Camilletti, Sales Manager Southeast Europe, της American Airlines. «Η πτήση θα προσφέρει στους επιβάτες μας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πολυσύχναστης πόλης του Σικάγο, διάσημης για την αρχιτεκτονική των ουρανοξυστών της, την ολοζώντανη σκηνή τέχνης της, τον πολιτισμό, το φαγητό αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει για αγορές. Ή ακόμη, για τους πελάτες μας που επιθυμούν να συνεχίσουν την πτήση τους, η American προσφέρει περισσότερες από 500 καθημερινές αναχωρήσεις από το O’Hare, προς προορισμούς στη Β. Αμερική, την Καραϊβική, και τη Λατινική Αμερική» σημείωσε ο κ. Camilletti και υπενθύμισε ότι η εταιρεία συνεχίζει τις πτήσεις από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια (PHL).

Κάθισμα-κρεβάτι

Οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα προς το Σικάγο μπορούν να επιλέξουν από τις 20 Flagship Business θέσεις με άμεση πρόσβαση σε διάδρομο, που μετατρέπονται σε κρεβάτι, ενώ προσφέρεται μενού ειδικά εμπνευσμένα από εκλεκτούς chef. Στα αεροσκάφη υπάρχουν επίσης 28 Premium Economy ευρύχωρες δερμάτινες θέση, με 38 ίντσες χώρο για τα πόδια. Στην κυρίως καμπίνα οι θέσεις είναι 186, 48 εκ των οποίων είναι «Main Cabin Extra» και περιλαμβάνουν πρόσθετο χώρο για τα πόδια. Σε όλες τις θέσεις, οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε Wi-Fi, προσωπικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει και προσφορά ειδικού μενού, μπύρας και κρασιού.

Η American Airlines και η American Eagle προσφέρουν κατά μ.ο. σχεδόν 6.700 πτήσεις καθημερινά προς 350 προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες. Η American διατηρεί κόμβους στις πόλεις Charlotte, Chicago, Dallas/Fort Worth, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, Phoenix και Washington D.C.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα