back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Νοβίτσκι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο ΝΒΑ

Διαβάστε επίσης

Μετά από 21 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο κορυφαίος Γερμανός μπασκετμπολίστας Ντιρκ Νοβίτσκι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό του Ντάλας.

Ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Μάβερικς αγωνίστηκε τα ξημερώματα κόντρα στους Σανς για τελευταία φορά στην καριέρα του μπροστά στο κοινό του Ντάλας. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αποθέωσης ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σανς και περνάει πλέον στο πάνθεον της ιστορίας όχι μόνο των Μάβερικς αλλά και του NBA.

Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, ο Νοβίτσκι πήρε το μικρόφωνο συγκινημένος και απευθυνόμενος στους φίλους των Μαβς είπε: «Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου».

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης

Κορυφαία στιγμή του Γερμανού ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2011 με του Μάβερικς ενώ στους τελικούς είχε αναδειχθεί μάλιστα και MVP.

Ο Νοβίτσκι επιλέχθηκε στο Νο9 του ΝΒΑ Draft του 1998 από τους Μπακς και παραχωρήθηκε την ίδια ημέρα στο Ντάλας για χάρη του Ρόμπερτ Τρέιλορ. Από τότε δεν άλλαξε ποτέ ομάδα και θεωρείται ο κορυφαίος στην ιστορία των Μάβερικς.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα