back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης από Πάτρα: «Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με δωράκια της τελευταίας στιγμής»

Διαβάστε επίσης

“Καθαρό και αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα που θα λέει ότι η πολιτική αλλαγή έρχεται”, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι “το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω” και ότι οι πολίτες “δεν εξαγοράζονται- όπως είπε- με δωράκια της τελευταίας στιγμής και δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής”.

“Έχουν πάθει και έχουν μάθει και ξέρουν ποιοι είναι οι δύο κόσμοι που έχουν μπροστά τους”, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα στους ψηφοφόρους “να μετατρέψουν την βουβή οργή σε θετική ψήφο για τη ΝΔ”.

Υπογράμμισε εξάλλου ότι το δίλημμα της 26ης Μαίου είναι «με τη Νέα Δημοκρατία του αύριο ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες”, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας:”Κάποιοι και σήμερα ακόμη στο Αγρίνιο, θα ξαναπούν με τα δικά τους λόγια “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, “με τους πολλούς ή με τους λίγους”. Από την Πάτρα επεναλαμβάνω: Εμείς δεν είμαστε εδώ για να τελειώσουμε κανέναν, αλλά για να αρχίσουμε με όλους το χτίσιμο μίας νέας Ελλάδας”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα