back to top
15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Μακρόν θα απευθυνθεί στους νέους μέσω Youtube

Διαβάστε επίσης

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα δώσει σήμερα το απόγευμα μία συνέντευξη στον Youtubeur Hugo Travers με στόχο να απαντήσει σε ερωτήσεις νέων χρηστών του ίντερνετ. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω Youtube και μέσω Facebook.

Η τελευταία παρέμβαση του Μακρόν πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές θα είναι αφιερωμένη στους νέους. Για τον λόγο αυτόν επέλεξε ως συνομιλητή ένας διάσημο Youtubeur που μετράει πάνω από 350.000 συνδρομητές στο ιντερνετικό του κανάλι.

“Όπως ο πρόεδρος έχει επαναλάβει πολλές φορές, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι οι νέοι αφήνουν να τους κλέψουν το μέλλον και δεν ψηφίζουν, όποιο κόμμα κι αν διαλέγουν”, δηλώνουν σχετικά πηγές του Ελιζέ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην ζωντανή αυτή συνέντευξη ο Μακρόν επιθυμεί να μιλήσει χωρίς ταμπού για την Ευρώπη, τις επιτυχίες του, τα λάθη του και για όσα δεν έχει κατανοήσει ο κόσμος οδηγώντας τον στην αδιαφορία.

Η συνέντευξη του Γάλλου προέδρου θα μεταδίδεται ζωντανά και στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος η Δημοκρατία Μπροστά, παρουσία του πρωθυπουργού Εντουάρ Φιλίπ και της επικεφαλής της ευρω-λίστας Ναταλί Λουαζό.

Μυρσίνη Λιοναράκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα