back to top
21.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

21.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί αλήθειας

Διαβάστε επίσης

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά του πρωθυπουργού μετά τις δηλώσεις που έκανε σήμερα μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη ο λαός να γνωρίζει την αλήθεια: να συγκρίνουμε προγράμματα, να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια, βγήκε στο ξέφωτο χάρη στις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.

Καυστική ήταν η αντίδραση από την Ν.Δ πηγές της οποίας αναφέρουν ότι: Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση”.

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία είπε ότι :  “ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο”. Τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!»

Έντονη αντίδραση και απο το ΚΚΕ το οποίο σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι :«Μετά από τέσσερα χρόνια πιστής εφαρμογής όλων των κατευθύνσεων της Κομισιόν, οι σημερινές στημένες κόντρες μαζί της δεν μπορούν να κρύψουν ότι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει την 7η Ιουλίου, θα είναι η κατά γράμμα υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μνημονιακών και μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, που μία – μία βγαίνουν στην επιφάνεια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα