back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βουλή: Αποχαιρετιστήρια ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη

Διαβάστε επίσης

«Αποχαιρετώ τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος αλλά υπερήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στη Βουλή και την πατρίδα και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που σπείραμε θα φυτρώσει», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κλείσιμο της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόσθεσε, ότι «ο μεταδοτικός ιός της μικροκομματικής κουτοπονηριάς δεν προσέβαλε ποτέ το Ποτάμι, από τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης μέχρι και την Συμφωνία των Πρεσπών, δώσαμε πολλά, ενώ κάποιοι μας έδιναν συμβουλή κρυφτείτε και περιμένετε άλλη εποχή».

«Τα λάθη μου τα έχω αναγνωρίσει, με μεγαλύτερο ότι υποχώρησα στη δέσμευση ότι θα κάνω πολιτική χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς και η μεγαλύτερη αυταπάτη ότι θα κάνω ένα κόμμα συνεργαζόμενο με τα παλιά κόμματα», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμίου.

Εξήρε τη στάση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας που ήταν παρούσα στη συζήτηση των Νέων Κωδίκων της Δικαιοσύνης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι στη χθεσινή αποχαιρετιστήρια ομιλία Βενιζέλου ήταν παρών μόνο ένας βουλευτής από τους 19, γιατί οι υπόλοιποι φοβήθηκαν μη τους πιάσουν να χειροκροτούν τον αποδιοπομπαίο της αρχηγού.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα