back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Έρχεται η λίστα των μεγαλοοφειλετών- Mail για ρύθμιση χρεών

Διαβάστε επίσης

Ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail τους η στην προσωπική τους σελίδα στο taxis θα λάβουν έως στις 21 Ιουνίου χιλιάδες μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην εξόφληση του χρέους τους η στην τακτοποίησή του μέσω κάποιας ρύθμισης.

Αλλως,όπως θα αναφέρεται,στο ηλεκτρονικό μήνυμα τα φορολογικά τους στοιχεία θα δημοσιοποιηθούν,μέσω της λίστας μεγαλοοφειλετών που η ΑΑΔΕ αναρτά,βάση της νομοθεσίας, υποχρεωτικά κάθε χρόνο στην ιστοσελίδα της.

Εάν οι μεγαλοοφειλέτες ,με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ σε εφορία η ασφαλιστικά ταμεία αρνηθούν να προχωρήσουν σε ενέργειες τακτοποιώντας το χρέος τους,τα ονόματά τους η οι επωνυμίες των επιχειρήσεων θα συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα με τα αντίστοιχα ποσά των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Στη λίστα που αναρτά κάθε χρόνο η ΑΑΔΕ περιλαμβάνονται και εκατοντάδες πτωχευμένες επιχειρήσεις η οφειλέτες που έχουν καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη ,και οφείλουν υπέρογκα ποσά τα οποία όμως στην συντριπτική τους πλειονότητα χαρακτηρίζονται ανεπίδεκτα είσπραξης. Τα ληξιπρόθεσμα χρέη που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν,μέσω της λίστας των μεγαλοοφειλετών,αφορούν χρέη που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα πάνω από ένα χρόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα