back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Δεν θα επιτρέψουμε μέσα από τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα το πολυπόθητο debate των 2 «μονομάχων»

Διαβάστε επίσης

Εκτενή αναφορά στο θέμα του debate κάνει σε άτυπη ενημέρωση του το ΚΙΝΑΛ το οποίο αφού επιβεβαιώνει οτι την Παρασκευή ενημερωθήκε από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο κώλυμα του Πρωθυπουργού να παραστεί την Δευτέρα 1 Ιουλίου, γνωστοποιεί οτι προχώρησε στην πρόταση 3 ακόμα εναλλακτικών ημερομηνιών.

Παρότι μάλιστα αυτό -όπως επισημαίνεται -μας υποχρέωνε να τροποποιήσουμε το ήδη διαμορφωμένο πρόγραμμα της Φ. Γεννηματά, κάνοντας όμως ταυτόχρονα γνωστές ποιες είναι οι εντελώς ανελαστικές σχετικές δεσμεύσεις του.

Το ΚΙΝΑΛ -σύμφωνα με την ανακοίνωση- ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση και τελική απόφαση άμεσα γιατί-όπως επισημαίνει- ο σχεδιασμός του τελευταίου 10ημέρου της προεκλογικής περιόδου δεν μπορεί να είναι στον αέρα.

Ούτε στο γαϊτανάκι χρέωσης ευθυνών για το ενδεχόμενο ματαίωσης τελικά του Debate συμμετέχουμε, ούτε θα παίξουμε άλλο την κολοκυθιά των ημερομηνιών, υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει: Κυρίως όμως δεν θα επιτρέψουμε μέσα από τεχνάσματα να στηθεί από την πίσω πόρτα το πολυπόθητο debate των 2 «μονομάχων», με το πρόσχημα ότι καμιά τελικά από τις ημερομηνίες που προτείναμε δεν τους βολεύει.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα