back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Πεδουλάκης από το Περιστέρι-Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με το Περιστέρι και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι θέμα χρόνου. Όπως ανακοινώθηκε από το Περιστέρι, η συνεργασία με τον «Άρτζι» λύθηκε κοινή συναινέσει μετά από επιθυμία του ίδιου του προπονητή, για να επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στο τριφύλλι».

Αναμένεται πλέον η ανακοίνωση πρόσληψης του από τον Παναθηναϊκό, για να ξεκινήσει η τρίτη του θητεία στην ομάδα μετά το 2012.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει ότι σεβόμενη απόλυτα την επιθυμία του Αργύρη Πεδουλάκη, προχώρησε με τον Έλληνα κόουτς σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η οικογένεια του Περιστερίου, ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της τον Αργύρη για όσα πολύτιμα προσέφερε για μία ακόμη φορά στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ Περιστέρι Bίκος Cola εξετάζει ήδη τις εναλλακτικές της λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα