back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Γεννηματά για το Ελληνικό

Διαβάστε επίσης

Έντονο ύφος κατά της κυβέρνησης για την τροπολογία σχετικά με την επένδυση της Lamda Development στο Ελληνικό χρησιμοποίησε η Φώφη Γεννηματά το απόγευμα της Τρίτης, κατά την ομιλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου της ΝΔ.

Όπως είπε η ίδια, «το ΚΙΝΑΛ θα καταψηφίσει την τροπολογία με την οποία αλλάζουν οι όροι του νόμου και της συμφωνίας για την ανάπτυξη του μητροπολιτικού πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά».

Μέχρι προχθές ο αρμόδιος υπουργός διαβεβαίωνε ότι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν το νόμο υπέρ ή κατά της εταιρίας. Είναι απόλυτα σαφές ότι με την τροπολογία εξυπηρετούνται μόνο τα συμφέροντα του επενδυτή. Υπάρχει λοιπόν μείζον ζήτημα» συμπλήρωσε η κ. Γεννηματά.

Εξάλλου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε την κυβέρνηση να παρουσιάσει τους στόχους της για τη συζήτηση με τους δανειστές, επικρίνοντας τις αναφορές για τα δημοσιονομικά και λέγοντας πως «με ποιες δεσμεύσεις με ποιους όρους πιστεύει η κυβέρνηση ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της νέας διαπραγμάτευσης; Πρέπει να ανοίξετε τα χαρτιά σας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα