back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης

Νόμο του κράτους αποτελεί το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής.

Tο νομοσχέδιο που προβλέπει μείωση του ΕΝΦΙΑ και αλλαγές στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις υπερψήφισαν επί της αρχής οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛΛ και της Ελληνικής Λύσης, ενώ «παρών» δήλωσε το ΚΚΕ και αρνητική ψήφο έδωσε το ΜΕΡΑ25.

Επίσης, έγινε δεκτή μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για το ύψος των κτιρίων στο Ελληνικό, την οποία όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν φωτογραφική υπέρ των συμφερόντων του επενδυτή.

Εν τω μεταξύ, έως το τέλος του καλοκαιριού θα υπάρξει πλήρης εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το καφενείο της Βουλής, όπου διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι δεν υπήρχαν τασάκια και επεσήμανε ότι το Κοινοβούλιο για λόγους ιδιαίτερης συμβολικής σημασίας  πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα. 

Πάντως ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έχει δώσει εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες του Κοινοβουλίου να διαμορφώσουν ειδικό χώρο για τους καπνίζοντες.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα