back to top
22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποκλεισμός-σοκ για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε μεν με 3-2 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, αλλά είχε χάσει και στη Σλοβακία με 1-0 με συνέπεια να μην συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερή τους θεωρητικά, έχασαν πολλές ευκαιρίες και δεν είχαν αξιόπιστη άμυνα, μια και δέχθηκαν δυο γκολ.

ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο 38’ από γκολ του Μεντβέντεφ, βρέθηκε στο 51’ να προηγείται 2-1, όμως η ισοφάριση σε 2-2 από τον Ντε Μάρκο στο 62’ του στέρησε την πρόκριση. Παρά το 3-2 του Γιαννούλη στο 87’ η πρόκριση δεν ήρθε, αφού το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Σλοβακία, φάνηκε πολύ μεγάλο εμπόδιο. Έτσι μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, πρόπερσι, ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός Γιουρόπα Λιγκ και για φέτος.

Σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απώλεια του Ελ Καντουρί που έφυγε από το ματς στο 31’ για να δώσει την θέση του στον Ντάγκλας Αουγκούστο.

Κορυφαίος για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Λημνιός που σημείωσε το 1-1, αλλά μοιραίος ο Άκπομ που στις καθυστερήσεις πρόλαβε την έξοδο του Γκράιφ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ στη μεγάλη ευκαιρία του ματς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46′ Σβιντέρφσκι), Άκπομ.

ΣΛΟΒΑΝ (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Ντε Γκαμπς, Μόχα, Σποράρ, Ιμπαίμ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς, Ντε Μάρκο

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα