back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ν. Αβραμίδης: Καταγραφή και καθαρισμός φρεατίων στις γειτονιές

Διαβάστε επίσης

«Εδώ και δέκα μέρες η διεύθυνση καθαριότητας έχει ξεκινήσει την καταγραφή των φρεατίων που έχουν πρόβλημα και τον καθαρισμό τους, σε γειτονιές της πόλης, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στο ενδεχόμενο κακοκαιρίας και του χειμώνα που έρχεται», τόνισε ο Νικόλαος Αβραμίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στην Ελευθερία Κουμάντου ο αντιδήμαρχος ο κ. Αβραμίδης επεσήμανε τον κατακερματισμό αρμοδιοτήτων, καθώς σε κεντρικούς δρόμους, η ευθύνη καθαρισμού, μοιράζεται και στην Περιφέρεια αλλά και στο αρμόδιο υπουργείο.  

Αναφερόμενος στην κατάθεση σχεδίου και θέσεων στην περιφέρεια εντός διμήνου για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο κ. Αβραμίδης τόνισε, ότι «είχε υπάρξει μια συζήτηση από την προηγούμενη αρχή, η οποία ωστόσο θα πρέπει να επικαιροποιηθεί. Πρέπει να δούμε ποια είναι η κατεύθυνση να δούμε τις ανάγκες, που είναι διαφορετικές για κάθε δήμο και τα νούμερα».   

Τέλος, αναφερόμενος  στην anti graffiti επιχείρηση του δήμου για τον καθαρισμό μνημείων ο κ. Αβραμίδης είπε: «πρέπει να ξεχωρίσουμε την τέχνη από τους βανδαλισμούς μνημείων. Προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις χθες (Κυριακή) στην πλατεία Πέτρουλα και καθαρίσαμε το σιντριβάνι και προχωράμε ανάλογα και με τις δυνατότητες μας σε κεντρικά σημεία και γειτονιές. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε με το 2ο δημοτικό διαμέρισμα».   

Νewsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα