back to top
17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κ.Μητσοτάκης στο Politico: Στόχος ήταν η επιλογή προσώπου που συμβολίζει την ενότητα

Διαβάστε επίσης

Την πρόθεσή του να συμπεριλάβει περισσότερες γυναίκες στον πρώτο ανασχηματισμό, που πάντως υπογράμμισε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του στο στο Politico κατά την άφιξη του χθες το βράδυ στο Νταβός, με αφορμή την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εκλογή της πρώτης γυναίκας Προέδρου στην ιστορία της ελληνικής Δημοκρατίας», τονίζοντας ότι «ο στόχος μου ήταν να επιλέξω ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητα της χώρας και, δεύτερον, να καταστήσω απολύτως σαφές ότι προχωράμε σε μια νέα εποχή» πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει λάβει «σημαντικές αποφάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα ζητήματα του περιβάλλοντος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ικανοποίηση για το έργο της κυβέρνησης και απαντώντας στην επισήμανση του Politico ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται ανέφερε ότι «αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να αλλάξω στον πρώτο ανασχηματισμό», τονίζοντας ωστόσο ότι αυτός δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Απ.Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα