back to top
18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πορτοκάλογλου – Καραβέλλας καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» στον «Αθήνα 9,84»

Διαβάστε επίσης

«ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»

Πορτοκάλογλου – Καραβέλλας καλεσμένοι στην εκπομπή μου το ΣΚ στον «Αθήνα 9,84»

Γεια χαρά!!!
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» του Αντώνη Καραγιαννάκη για το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 7 – 9 π.μ αυτή τη φορά είναι οι εξής:


1. Σάββατο 1-2-2020: Νίκος Πορτοκάλογλου – Τραγουδοποιός, τραγουδιστής

Μιλάει για την μουσική, την πορεία του, την μουσική παράσταση «JUKEBOX – ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ», όπου ανεβάζει αυτή την περίοδο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εκεί πρωταγωνιστεί με την κιθάρα του και μια πλειάδα καταξιωμένων μουσικών.

Φυσικά μας μιλάει για την Αθήνα, όπου στέκεται σε δύο «κουφάρια» της πολιτιστικής Αθήνας.Το σινεμά Αττικόν και το θέατρο του Λυκαβηττού, τα οποία πρέπει να ξαναζωντανέψουν και να επαναλειτουργήσουν.

2. Κυριακή 2-2-2020: Δημήτρης Καραβέλλας – Διευθυντής της WWF Hellas.

Μιλάει για την μεγάλη οικολογική καταστροφή στην Αυστραλία μετά την τεράστια πυρκαγιά, που ακόμα….καίει. Μιλάει για την επόμενη ημέρα,τις mega…πυρκαγιές, τα νέα ακραία φυσικά φαινόμενα, για το Μάτι και την κατάσταση εδώ στην Ελλάδα Φυσικά μας ξεναγεί στην γειτονιά του, το Κουκάκι.

Μιλάνε για το αντικείμενό τους (μουσική – περιβάλλον), τις δουλειές τους και φυσικά για τη γειτονιά τους στην Αθήνα με τα θετικά και τα αρνητικά αυτών των περιοχών, στέλνοντας το μήνυμά τους στην Δημοτική Αρχή.

Συντονιστείτε στον «Αθήνα 9,84»…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αντώνης Καραγιαννάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα