back to top
19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό: «Σαμποτάρει το έργο με διάφορες μεθοδεύσεις»

Διαβάστε επίσης

Οξεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη διάταξη για το Ελληνικό στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σαμποτάρει το έργο με διάφορες μεθοδεύσεις, απορρίπτοντας την κατηγορία ότι με τη διάταξη που ψηφίζεται σήμερα κερδίζει ο επενδυτής. «Κανένα δωράκι στο Λάτση, η Lamda παίρνει το ρίσκο» είπε ο κ Γεωργιάδης.

Υποστήριξε δε ότι φέρνει την συγκεκριμένη ρύθμιση για το Ελληνικό, καθώς στη σύμβαση που υπέγραψαν και οι δυο κυβερνήσεις υπάρχει άρθρο, σύμφωνα με το όποιο δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση έως ότου λήξουν οι δικαστικές εκκρεμότητες επι των κυρίων παρεμβάσεων στην επένδυση. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έστειλε μέλος της επιτροπής που συντόνιζε το έργο να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ κατά της ΚΥΑ για να σταματήσει το έργο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος αναφερόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης επεσήμανε “Επειδή έχει διαψευστεί για το πότε θα μπουν οι ρημάδες οι μπουλντόζες, θέλει να δώσει παράσταση, για να ενισχύσει το ημιαρχηγικό του προφίλ. Να μπουν πέντε μπουλντόζες, να πάρουν τρεις φωτογραφίες, να πούμε ότι ξεκίνησαν”, είπε ο κ.Τζανακόπουλος που άσκησε κριτική και για τη τροπολογία για το έργο της Κασσιόπης με τροποποίηση όρων οικοδομικού κανονισμού, μιλώντας για κατάλυση της αρμοδιότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς με τη ρύθμιση παρακάμπτεται το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα