back to top
19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κορονοϊός: Ανησυχία 100 ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2020

Διαβάστε επίσης

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει θέσει σε κίνδυνο ακόμα και τη διοργάνωση του Euro 2020, παρά το γεγονός ότι απομένουν μόλις τρεις μήνες περίπου για την πρώτη σέντρα της διοργάνωσης.

Εκατό ημέρες πριν από τη σέντρα του Euro 2020 αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος πως η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης, θα διεξαχθεί κανονικά. Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2020, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση τν 100 ημερών, αλλά η εξάπλωση του κορωνοϊού θέτει εν αμφιβόλω την διοργάνωση.

Τρεις μήνες πριν από το πρώτο παιχνίδι της 12ης Ιουνίου στην Ρώμη, ανάμεσα στην Ιταλία και την Τουρκία, όλα φαίνεται να κυλούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Όλοι οι τομείς της διοργάνωσης (εισιτήρια, γήπεδα, ασφάλεια, ξενοδοχεία) στις 12 χώρες όπου θα φιλοξενηθεί το EURO 2020 είναι δρομολογημένοι βάσει προγράμματος, όμως ο κορωνοϊός που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς, αφήνει αρκετά ερωτηματικά.

Για την ώρα τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, που συνεδρίασε τη Δευτέρα στο Αμστερνταμ, είναι καθησυχαστικά: «Η UEFA βρίσκεται σε επαφή με τις διεθνείς και τοπικές αρχές, που είναι υπεύθυνες για τον κορωνοϊό και την ανάπτυξή του. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τίποτε στο χρονοδιάγραμμα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα