back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Premier League: «Λουκέτο» στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέχρι τις 3 Απριλίου

Διαβάστε επίσης

Σταματάει μέχρι τις 3 Απριλίου κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Αγγλία και την Premier League, μετά τη συνάντηση που είχαν οι αρμόδιοι φορείς.

Όπως έγινε γνωστό, στη σύσκεψη που είχαν οι αρμόδιοι φορείς αποφασίστηκε η διακοπή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στο Νησί μέχρι τις 3 Απριλίου. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα έπρεπε να γίνουν γνωστά και τα πρώτα κρούσματα στον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα  και τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, προκειμένου να καταλάβουν πως έπρεπε να πάρουν την κατάλληλη απόφαση, όπως στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να σκεφτούν με λογική, κάτι που δεν είχαν το προηγούμενο διάστημα στην Premier League.

Έτσι με ομόφωνη απόφαση η EFL αποφάσισε τη διακοπή όλων των επαγγελματικών κατηγοριών, δηλαδή των Premier League, Championship, League One και League Two αλλά και των δύο πρώτων κατηγοριών του γυναικείου ποδοσφαίρου, μέχρι τις 3 Απριλίου.

Παράλληλα αναβλήθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να δώσει η εθνική Αγγλίας κόντρα σε Ιταλία και Δανία στις 27 και 31 Μαρτίου, αντίστοιχα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα