back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Λίφτινγκ» της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων σε δρόμους με προβλήματα

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη μεταμεσονύκτιες παρεμβάσεις στον δρόμο της Παπαδιαμαντοπούλου που «φιλοξενεί» ιατρικές και νοσηλευτικές σχολές

Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγες μέρες οι μεταμεσονύκτιες παρεμβάσεις ασφαλτοδρομήσεων από την Περιφέρεια Αττικής, παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό. Τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται η ασφαλτοδρόμηση της Παπαδιαμαντοπούλου, που ξεκινά από χαμηλά στη Μιχαλακοπούλου και φτάνει μέχρι το ύψος που είναι η περιοχή Γουδή. Στην ιδιαιτερότητα αυτού του δρόμου είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά αποτελεί την διαχωριστική «γραμμή» στα σύνορα των δήμων Αθηναίων και Ζωγράφου.

Με αμείωτους ρυθμούς τα έργα ασφαλτοδρόμησης

Οι εργασίες ασφαλτοδρόμησης θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες καθώς αναμένεται η ασφαλτοδρόμηση του κάθετου δρόμου, της Μικράς Ασίας, που ενώνει τα νοσοκομεία Αγλαΐας και Παναγιώτη Κυριακού με το Λαϊκό Νοσοκομείο, με τους υπεύθυνους να ζητούν την κατανόηση του κόσμου και των οδηγών για την πολυήμερη αυτή ταλαιπωρία.

Ο κόσμος δηλώνει ότι « γενικότερα η ασφαλτοδρόμηση των δρόμων είναι απολύτως απαραίτητη καθώς οι περισσότεροι εδώ και χρόνια είναι γεμάτοι με λακκούβες και «μπαλώματα», με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τους οδηγούς. Παράλληλα, η τοπική κοινωνία τονίζει ότι οι δρόμοι της Παπαδιαμαντοπούλου και Μικράς Ασίας «φιλοξενούν» την ιατρικές και νοσηλευτικές Σχολές, φοιτητικές εστίες, νοσοκομεία με μεγάλη προσέλευση κόσμου, όπως το Λαϊκό κ.α.

[su_slider source=”media: 180728,180727,180726,180724″ width=”700″ height=”480″ title=”no”]

Σε εξέλιξη εδώ και λίγους μήνες «λίφτινγκ» σε δρόμους της πρωτεύουσας

Σημειώνεται επίσης ότι η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων, έχουν εντάξει πολλά σημεία της πρωτεύουσας σε ένα συνολικό πρόγραμμα ανακατασκευής δρόμων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έργα ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών του Δήμου Αθηναίων. Στο πρόγραμμα ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα, το οποίο έχει προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ, εντάσσονται λεωφόροι και οδοί, όπως: Βασ.Όλγας, Αρδηττού,Υμηττού, Πατησίων, 3ης Σεπτεμβρίου, Ακαδημίας,  Χαριλάου Τρικούπη,  Αριστείδου, Ασκληπιού, Ευριπίδου,Ζωοδόχου Πηγής, Σόλωνος, Σοφοκλέους, Σωκράτους, Αμερικής, Νίκης και Βουλής.

Κώστας Κορέλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα