back to top
25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουρουγουάη-Γαλλία:Η πρώτη μάχη για την τετράδα

Διαβάστε επίσης

Ουρουγουάη και Γαλλία ανοίγουν την αυλαία των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο Νίζνι Νόβγκοροντ στις 17:00-ΕΡΤ1.

Οι δύο ομάδες στην μέχρι τώρα πορεία τους στη διοργάνωση έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, η μεν Ουρουγουάη για την απροσπέλαστη αμυντική της λειτουργία, η δε Γαλλία για την σταθερότητα της και κυρίως για το εντυπωσιακό της παιχνίδι, κυρίως κόντρα στην Αργεντινή στη φάση των “16”.

Η μεγάλη απουσία για την ομάδαα του Ταμπάρες είναι ο Έντινσον Καβάνι. Την Πέμπτη  προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά είναι γεγονός πως είναι ανέτοιμος να παίξει τουλάχιστον από την αρχή, μετά το τράβηγμα που υπέστη στη γάμπα απέναντι στην Πορτογαλία.

Στη θέση του θα αγωνιστεί ο Κριστιάν Στουάνι.Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σουάρες ξεπεράστηκε και θα βρίσκεται κανονικά στην αρχική 11αδα.

Για τη Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ, δεν θα είναι διαθέσιμος ο Μπλεζ Ματουιντί λόγω καρτών, το κενό του οποίου θα κληθεί να καλύψει ο Κορεντέν Τολισό. Αυτή είναι και η μοναδική αλλαγή που σκοπεύει να κάνει ο Ντεσάν, σε σχέση με την ενδεκάδα του προηγούμενου αγώνα με την Αργεντινή.

Πιθανές 11αδες:

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Χιμένες, Γοδίν, Λασάλτ, Νάντες, Τορέιρα, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Στουάνι, Σουάρες.

Γαλλία (Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Λούκας, Καντέ, Τολισό, Πογκμπά, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού.
Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα