back to top
31 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

31 C
Athens
Σάββατο, 24 Αυγούστου, 2024

Το Κατάρ προσφέρει 12 εκατομ. ευρώ για το Ρίβερ-Μπόκα

Διαβάστε επίσης

Ο τόπος διεξαγωγής του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores, ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα είναι στον…αέρα και το Κατάρ θέλει να αναλάβει τη διοργάνωση προσφέροντας 12 εκατ. ευρώ.

Οι μέρες περνούν και η CONMEBOL έχει αποφασίσει το παιχνίδι να διεξαχθεί εκτός Αργεντινής κυρίως για λόγους ασφαλείας και για να μη γίνουν τα ίδια με την περασμένη βδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας OLE, ο δεύτερος τελικός, όπως αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής θα διεξαχθεί εκτός Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα ή στην Ασουνσιόν της Παραγουάης κεκλεισμένων των θυρών ή στην Ντόχα. Εάν τελικά  στο Κατάρ τότε ο νικητής θα ταξιδέψει άμεσα στο Άμπου Ντάμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως από το Κατάρ θα διαθέσουν περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ για να αναλάβουν πλήρως την διοργάνωση του τελικού, καλύπτοντας τα έξοδα των δύο ομάδων, αλλά και τα τηλεοπτικά.

Η Ντόχα αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, χωρίς όμως να έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση. Πάντως αν γίνει επίσημα ο τελικός στο Κατάρ η ακριβής ημερομηνία θα είναι το Σάββατο 8/12, στο στάδιο «Καλίφα», με τη σέντρα να ορίζεται είτε στις 13:00 είτε στις 15:00, ώρα Κατάρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα