back to top
26.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Μαξίμου καταδικάζει την επίθεση στον ΣΚΑΪ – Αρνητική θέση για τη λήξη του εμπάργκο

Διαβάστε επίσης

Η τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι μπορεί να καταδικάστηκε με απερίφραστο τρόπο τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και την Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, στο ερώτημα εάν θα υπάρξει λήξη του εμπάργκο που είχε επιβάλλει το κυβερνών κόμμα στον κανάλι του Φαλήρου η απάντηση μέχρι στιγμής είναι αρνητική.

Είναι γεγονός ότι, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν φωνές που θεωρούν πως το «απαγορευτικό» στις εμφανίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις εκπομπές του συγκεκριμένου σταθμού πρέπει να τερματιστεί.

Εν τούτοις, σήμερα, πρόσωπα από το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης δεν έκρυβαν την ενόχληση τους επειδή κορυφαίοι παρουσιαστές και σχολιαστές του Σκάι επιχείρησαν να συνδέσουν την τρομοκρατική επίθεση με την «στοχοποίηση» του σταθμού από το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου.

Εμμέσως πλην σαφώς την ενόχληση αυτή δατύπωσε με τη δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι, «η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία».

Όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «οι αρμόδιες Αρχές έχουν κινητοποιηθεί άμεσα με πρωταρχικό στόχο τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη. Η αποφασιστική αυτή στάση της κυβέρνησης, η συμπαράσταση στους εργαζόμενους και η απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις προσπάθειες, αυτή να συνδεθεί με την πολιτική αντιπαράθεση».

Σημειώνεται ότι, η «βεντέτα» της κυβέρνησης με συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποτελεί στρατηγική επιλογή της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου.

Μάλιστα, το μέτωπο της αντιπαράθεσης διευρύνεται και με άλλους Δημοσιογραφικούς Ομίλους, όπως τα Νέα και το Βήμα, ιδιοκτησίας του γνωστού εφοπλιστή Β. Μαρινάκη.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα