back to top
33.6 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

33.6 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους «4» και αποθέωσε τον Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας, λόγω τραυματισμού του Κέι Νισικόρι και στις δηλώσεις του μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Προφανώς ο Στέφανος είναι ένας από τους πρωτοπόρους στο Next Generation. Έχει παίξει εξαιρετικό τένις κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά. Ειδικά με τον Φέντερερ, ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αγώνες που έχω δει εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Του αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξε τόσο ώριμα και τόσο καλά υπό πίεση», τόνισε σχετικά ο «Νόλε» και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο όταν έχεις απέναντί σου τον καλύτερό όλων των εποχών και ειδικά σ’ αυτό το γήπεδο, όπου έχει κερδίσει πολλές φορές. Του αξίζουν τα εύσημα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Βλέποντας το πως παίζει, δεν μου προξενεί έκπληξη που το κατάφερε, καθώς παίζει καταπληκτικά τους τελευταίους μήνες».

Στους «4» ο Νόλε-Αποχώρησε ο Νισικόρι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Nίκησε χωρίς να ολοκληρωθεί ο αγώνας, τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, Νο 9 στον κόσμο, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Ιάπωνας αποχώρησε από τον αγώνα, λόγω τραυματισμού. O Τζόκοβιτς είχε κερδίσει το πρώτο σετ με 6-1 και προηγούνταν στο δεύτερο με 4-1. Στα ημιτελικά ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον Λούκας Πούιγ, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» ενός τουρνουά Grand Slam.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα