back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε ρυθμούς Αντετοκούνμπο η Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Στους ρυθμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδερφών του… χορεύει η Αθήνα. Μάλιστα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα έχουν πλέον το δικό τους γήπεδο στην Ελλάδα!

Μάλιστα, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, ο οποίος υποδέχθηκε τους Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ Αντετοκούνμπο στο γήπεδο του Φιλαθλητικού, τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να δώσει το όνομά τους, «Antetokounbros», στην έδρα του Συλλόγου όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η αποκάλυψη έγινε στο περιθώριο του τουρνουά που διοργάνωσε για λογαριασμό τους η Nike. Μάλιστα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξή τους στο γήπεδο των Ελληνορώσων όπου πραγματοποιείται μέρος του φετινού τουρνουά έτυχαν θερμής υποδοχής, από εκατοντάδες υποστηρικτές τους.

Λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία: «ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 ΜΠΑΣΚΕΤ – AntetokounΒros Festival », το Σάββατο 29/6/2019 και κατά το χρονικό διάστημα 14.00΄-23.59΄ θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών στην οδό Δυρραχίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ρόδου και της Λ. Κηφισού και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Σεπολίων Δήμου Αθηναίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα