back to top
23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά – Την Παρασκευή η κηδεία

Διαβάστε επίσης

Με ένα λουλούδι στο χέρι αποχαιρετά τον μεγάλο κωμικό ηθοποιό, Κώστα Βουτσά κόσμος όλων των ηλικιών που καταφθάνει από το πρωί της Πέμπτης, 27 Φεβρουαρίου, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.

Εκεί θα βρίσκεται μέχρι και τις 7.30 το απόγευμα η σορός του αγαπημένου ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Βουτσάς τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Την Παρασκευή η κηδεία από το Α’ Νεκροταφείο

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών και έπειτα η σορός θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο “αντίο”.

O δήμος Αθηναίων αποφάσισε την παραχώρηση, τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του αγαπημένου ηθοποιού στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα