back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;

με τους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 11:00

Οι δυο δημοσιογράφοι παρακολουθούν, χωρίς να κυνηγούν, την επικαιρότητα που τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς. Εστιάζουν σε αυτά που έχουν σημασία γιατί καμιά φορά «δεν τρέχει και τίποτα». Κουβεντιάζουν, ανταλλάσσουν επιχειρήματα και, αρκετές φορές, διαφωνούν!

Προσοχή: διαφωνούν με χιούμορ και σοβαρότητα, καμμιά φορά με φλυαρία, αλλά πάντα με καθαρή ματιά, χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις.

Ο Γιάννης μεγάλωσε στη συνοικία των Ελληνορώσων. Σπούδασε δημοσιογραφία, πέρασε από το μεγάλο σχολείο των εφημερίδων, από ενημερωτικά sites και τηλεόραση και, εδώ και 25 χρόνια, στέριωσε στον Αθήνα 9. 84 που τον νιώθει δεύτερο σπίτι του.

Ο Νίκος εξειδικεύεται στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό ρεπορτάζ. Μέλος της ΕΣΗΕΑ, εργάστηκε σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και γραφεία τύπου Υπουργείων. Είναι αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα bankingnews.gr. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Στα παράσημά της ζωής του ανήκουν και οι τρεις κόρες του!

Ακολουθεί η τελευταία εκπομπή.
ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε τις εκπομπές του 2023
Αρχείο των εκπομπών θα βρείτε ΕΔΩ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +