back to top
33.4 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

33.4 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Βρετανία: Σε κρίσιμη κατάσταση 36χρονη νοσοκόμα που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Διαβάστε επίσης

Ολοένα και περισσότερες είναι οι περιπτώσεις νεότερων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρές επιπλοκές λόγω του COVID-19 που προκαλεί ο κορονοϊός.

Υστέρα από τη 12χρονη με κορονοϊό από τις ΗΠΑ, που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αποκαλύφθηκε η περίπτωση μιας 36χρονης νοσοκόμας από τη Βρετανία. Σύμφωνα με το Sky News, πρόκειται για την Αρίμα Νασρίν, η οποία έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο το Βάλσαλ, μια μικρή πόλη βόρεια του Μπέρμινγκχαμ.

Οπως αναφέρει Sky News, η Νασρίν -που εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο τα τελευταία 16 χρόνια και είναι μητέρα τριών παιδιών- δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η νοσοκόμα εκδήλωσε συμπτώματα κορονοϊού -αρχικά πόνους, στη συνέχεια πυρετό και βήχα- προ δεκαημέρου, ενώ διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή.

Συνάδελφός της δήλωσε, ανώνυμα, στο Sky News ότι η 36χρονη είναι πολύ άρρωστη και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πολλά, αλλά μπορώ να πω ότι η υγεία της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα τις τελευταίες 24 ώρες και πως είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα