back to top
29.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

29.3 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Ν. Βούτσης στον Αθήνα 9.84: Κατώτερο των προσδοκιών το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Για τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, τα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού αλλά και για τα σενάρια πρόωρων εκλογών, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τον ‘Αρη Τόλιο ο πρώην πρόεδρος της βουλής και βουλευτής του κόμματος, Νίκος Βούτσης.

«Σε τέτοιους καιρούς οι δημοσκοπήσεις – μετρήσεις ενδεικτικά δίνουν κάποια στοιχεία που δείχνουν και την ψυχολογία του κόσμου και αν δείτε διεθνώς εκφράζεται πάντοτε μια υποστήριξη προς τις κυβερνήσεις» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένες μετρήσεις είναι μικρής σημασίας.
Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα, σημείωσε ότι «υπήρξε μια ευρύτατη συναίνεση όλων των κομμάτων». Παράλληλα, χαρακτήρισε κατώτερο πάσης προσδοκίας το τελευταίο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. “Δεν υπήρξε καμία δέσμευση που θα ανακούφιζε την κοινωνία και δεν είπε τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για το πώς θα πρέπει να υπάρξει μια ευρύτατη συναίνεση- συνεργασία σε μια δεδομένη γραμμή.
Δεν θέλει, πρόσθεσε ο κ. Βούτσης, «με τίποτα αυτή η κυβέρνηση συναινέσεις και συνεργασίες, αντίθετα θέλει να αξιοποιήσει την δεδομένη συναίνεση που σωστά υπήρξε στο κύριο ζήτημα – τη στρατηγική της καταπολέμησης της πανδημίας- και να την εκμεταλλευτεί για ίδιον όφελος.
Τέλος εκτίμησε πως δεν γίνεται να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, ωστόσο «όποιος το κάνει θα υποστεί ένα κόστος και θα εισπράξει μια λαϊκή απαρέσκεια ανευ προηγουμένου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα