back to top
28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

28.1 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε 42χρονη από την Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 37χρονος που κρατούσε έγκλειστη σε διαμέρισμα στην οδό Αχαρνών και εξέδιδε 42χρονη αλλοδαπή. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 37χρνος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), χθες μετά από σχετική καταγγελία αλλοδαπής και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, από αρχές Μαρτίου προέβαινε, με χρήση σωματικής βίας κατ’ εξακολούθηση και για κερδοσκοπία, στη γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπής, μέσω ερωτικών ραντεβού που αυτή πραγματοποιούσε τόσο σε οικία όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.
Μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όπως σημειώνεται από την ΕΛΑΣ στην αλλοδαπή-θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα-φυλακή, χθες το πρωί όταν βρήκε την πόρτα ξεκλείδωτη.
Στους αστυνομικούς είπε ότι γνώρισε τον 37χρονο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ και αποφάσισε να έρθει από την Γερμανία στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Όταν όμως ήρθε αυτός της πήρε το διαβατήριο και την αιχμαλώτισε στο διαμέρισμα της Αχαρνών.
Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα