back to top
22.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

22.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Χάιντφελντ: “Ο Αλόνσο πιο ολοκληρωμένος οδηγός από τον Χάμιλτον”

Διαβάστε επίσης

Ο Νικ Χάιντφελντ σε δηλώσεις του τόνισε πως ναι μεν ο Λιούις Χάμιλτον είναι ο πιο ταλαντούχος οδηγός, αλλά ο Φερνάντο Αλόνσο είναι καλύτερός του.

Μία δήλωση που θα προκαλέσει αρκετή συζήτηση έκανε ο Νικ Χάιντφελντ. Ο Γερμανός πιλότος ο οποίος για 12 χρόνια αγωνίστηκε στην Formula 1 και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο 13 φορές, κλήθηκε να αναφερθεί στον οδηγό που θαύμαζε περισσότερο.

Ο πρώην πιλότος των Sauber, Williams και Renault έκανε την έκπληξη λέγοντας: “Ο πιο ολοκληρωμένος είναι ο Αλόνσο. Πιθανότατα ο Χάμιλτον να είναι ο πιο ταλαντούχος, αλλά ο καλύτερος συνολικά στα μάτια μου είναι ο Αλόνσο. Για μένα ο Αλόνσο είναι αυτός που θα ήθελε ο κόσμος να ξαναδεί στην Formula 1. Όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει σκέφτηκα ότι θα ήθελα να τον ξαναδώ αφού είναι ένας από τους καλύτερους” είπε αρχικά ο Χάιντφελντ.

Ο Γερμανός δεν σταμάτησε όμως εκεί: “Υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά για μένα άξιζε να είναι περισσότερες φορές. Απολάμβανα να αγωνίζομαι απέναντι του. Πιθανότατα γιατί ήταν ο πιο δίκαιος από όλους μέσα στην πίστα. Καλά όχι πάντα. Τις περισσότερες φορές”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα