back to top
27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Μέτρα στήριξης των ομάδων ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ

Διαβάστε επίσης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης επιβεβαίωσε πρόταση των Διοικητικών Συμβουλίων των ανδρών και των γυναικών.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι σύλλογοι που δεν μπορούν να προκριθούν στο φάιναλ φορ, λόγω της ακύρωσης των «16» και των προημιτελικών θα λάβουν συνολικό ποσό 250.000 ευρώ στον λογαριασμό των συμμετεχόντων στο φάιναλ φορ.

Μια πληρωμή αλληλεγγύης ύψους 25.000 ευρώ ανά σύλλογο τίθεται σε ισχύ στο γυναικείο Τσάμπιονς Λιγκ για τους τέσσερις συλλόγους που χάνουν τη δυνατότητα να προκριθούν στο φάιναλ φορ της Βουδαπέστης, αφού δεν μπορούν να συμμετάσχουν στους προημιτελικούς.

Με τα φάιναλ φορ ανδρών και γυναικών να μεταφέρονται την επόμενη σεζόν, η Εκτελεστική Επιτροπή ασχολήθηκε με το θέμα της επιλογής των αθλητών στους αγώνες που θα συμμετάσχουν.

Επειδή ένας αθλητής δεν επιτρέπεται αυτήν τη στιγμή να αγωνιστεί σε δύο διαφορικές ομάδες στην ίδια σεζόν, ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων ένας παίκτης να μπορεί να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ με το σύλλογο για τον οποίο έχει δικαίωμα να παίξει τη στιγμή εκείνη.

Για την τηλεοπτική κάλυψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θεωρείται ως ελάχιστη απαίτηση για τις ομάδες να έχουν εξέδρα και στις δύο μεγάλες πλευρές του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα