back to top
25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Άρσεναλ πουλάει…μισοτιμής τον Ομπαμεγιάνγκ

Διαβάστε επίσης

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αναμένεται να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες να καταλήγουν στο ποσό που θα ζητήσουν για την παραχώρησή του,σχεδόν στο μισό της τιμής που τον αγόρασαν.

Το μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ είναι αβέβαιο, ήδη ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ο 30χρονος σέντερ φορ δεν “καίγεται” να συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου, η οποία με τη σειρά της είναι πρόθυμη να τον πουλήσει προκειμένου να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στο Νησί, οι κανονιέρηδες έχουν καταλήξει στο ποσό που θα ζητήσουν από τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να ανάψουν το “πράσινο φως” για την πώληση του. Η τιμή εκκίνησης για την παραχώρησή του έχει μπει στα 35.000.000 ευρώ, σχεδόν τα μισά απ’ όσα έδωσαν πριν από μία διετία στην Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσουν.

Η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον παίκτη και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι το πρώτο φαβορί για να τον κάνει δικό της. Ο Λούκα Γιόβιτς από την άλλη μεριά αποτελεί την εναλλακτική λύση, με την Άρσεναλ να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο 22χρονος επιθετικός δεν υπολογίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα