back to top
27.5 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

MLS: Αναβολή επιστροφής στις προπονήσεις έως την 1η Ιουνίου

Διαβάστε επίσης

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, το MLS, το οποίο είχε τεθεί σε αναστολή για δύο μήνες λόγω του κορονοϊού, έδωσε παράταση στην έναρξη ομαδικής προπόνησης, μέχρι την 1η Ιουνίου.

Το MLS, την περασμένη εβδομάδα επέτρεψε στους παίκτες να επανέλθουν εθελοντικά στις εγκαταστάσεις των συλλόγων τους, όπου οι οδηγίες των πολιτειών το επιτρέπουν, προκειμένου να πραγματοποιούν μεμονωμένες προπονήσεις.

Από τους 26 συλλόγους στο πρωτάθλημα, εννέα δεν έχουν ακόμη το «πράσινο φως» από την πολιτεία τους για να επιτρέψουν στους παίκτες τους να επιστρέψουν στα γήπεδά τους.
Για τους ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων, έχουν τεθεί σε εφαρμογή πρωτόκολλα που πρέπει να γίνονται σεβαστά, ιδίως κοινωνικές αποστάσεις, χρήση μάσκας και λήψη θερμοκρασίας κατά την άφιξή τους στο χώρο, πριν ενταχθούν στη συνέχεια στο τμήμα του γηπέδου για να προπονηθούν.

Οι άλλες εγκαταστάσεις, από τα γυμναστήρια έως τα αποδυτήρια, παραμένουν κλειστά για όλους τους παίκτες, εκτός από εκείνους που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη ή υποβάλλονται σε αποκατάσταση, υπό την καθοδήγηση του ιατρικού προσωπικού της ομάδας, το οποίο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα