back to top
32.4 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

32.4 C
Athens
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2024

Περισσότεροι από 4.000 θεατές στην πρεμιέρα του τουρνουά του Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Περισσότεροι από 4.000 θεατές είδαν τους αγώνες της 1ης ημέρας του Adria Tour που διοργανώνει στο Βελιγράδι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν εδώ και εβδομάδες μέσα σε λίγα λεπτά και οι Σέρβοι γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες για να δουν τον«Νόλε» μαζί με την Γέλενα Γιάνκοβιτς να παίζουν μαζί.

Η Γιάνκοβιτς που επέστρεψε στη δράση για χάρη του Τζόκοβιτς έπαιξε μαζί του ως ζευγάρι στο διπλό και έχασαν από τους Νέναντ Ζίμονιτς/Όλγκα Ντανίλοβιτς.

Στο τουρνουά που η πρώτη περίοδος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14/6 στο Βελιγράδι συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ντομινίκ Τιμ, ο Μάριν Τσίλιτς αλλά και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στο μεταξύ, στα social media αυξάνει καθημερινά η κριτική του για τις δηλώσεις του για το US Open και τα ακραία μέτρα των διοργανωτών.

Ο Σέρβος άσος πήρε θέση στη συνέντευξη Τύπου για το Adria Tour τονίζοντας: «Δεν είναι δική μου δουλειά να κρίνω αν αυτό που κάνουμε είναι σωστό ή λάθος υγειονομικά, απλά ακολουθούμε όσα μας λέει η κυβέρνηση της Σερβίας».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα