back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Νάπολι και Γιουβέντους…μονομαχούν στον τελικό του Coppa Italia

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος τίτλος της φετινής σεζόν στην Ιταλία κρίνεται απόψε με τη Νάπολι και την Γιουβέντους να μονομαχούν για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Νάπολι και η Γιουβέντους τίθενται αντιμέτωπες απόψε στον 73ο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ο οποίος διεξάγεται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 22:00, MEGA.

Οι «παρτενοπέι» απέκλεισαν την Ίντερ και η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μίλαν, στις ρεβάνς των δύο ημιτελικών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Η Νάπολι θα κυνηγήσει το δέκατο τίτλο στην ιστορία της και έκτο στη διοργάνωση ενώ η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να προσθέσει το 14ο Κύπελλο Ιταλίας στη συλλογή της.

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Νάπολι. Δεν μπορεί να υπολογίζει τον Οσπίνα που είναι τιμωρημένος αλλά και τον Μανωλά που επανέρχεται από τραυματισμό.

Αναμένεται να παίξει με τους Μερέτ, Μάριο Ρούι, Κουλιμπαλί, Μαξίμοβιτς και Ντι Λορέντσο. Στα χαφ θα επιστρέψει ο Φαμπιάν Ρούιθ μαζί με τον Ντέμε και τον Ζιελίνσκι. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Ινσίνιε και θα τον πλαισιώσουν ο Καγεχόν μαζί με έναν εκ των Μίλικ και Μέρτενς.

Για την Γιουβέντους τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον Σάρι. Ο Μπουφόν θα υπερασπιστεί την εστία της Γιουβέντους, έχοντας τους Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι και Άλεξ Σάντρο μπροστά του.

Στα χαφ θα παίξουν ο Κεντίρα μαζί με τον Ματουϊντί και τον Μπεντακούρ. Ο Κουαδράδο, αντί του Ντόγκλας Κόστα, θα συμπληρώσει την ενδεκάδα μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα στην γραμμή κρούσης της Γιουβέντους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα