back to top
31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

31.5 C
Athens
Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Κλειστό αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας που έχουν οργανώσει αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες, με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων.

 

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονος ο οποίος έπεσε σε πηγάδι, στο Κορωπί, κατά τη διάρκεια εργασιών. Στο πηγάδι έπεσε και ο 40χρονος γιός του στην προσπάθειά του να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε νέα επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για απεγκλωβισμό από φρεάτιο τριών εργαζομένων σε υπό ανέγερση πολυκατοικία, στη Λαμπρινή.

Στα 190 τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μετά το θάνατο μιας γυναίκας, 71 ετών, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ανεστάλη για 15 ημέρες η λειτουργία δύο καταστημάτων στην Πλάκα και το Γκάζι και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 και 10.000 ευρώ στο πλαίσιο των ελέγχων από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για την τήρηση των κανόνων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα -κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού- τα δημοτικά γυμναστήρια της Αθήνας. Η χρήση για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο θα είναι δωρεάν, ενώ θα επιτρέπονται έως τρεις επισκέψεις εβδομαδιαίως. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, λόγω έργων σε φρεάτια. Συγκεκριμένα από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρχει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, στο ρεύμα ανόδου, προς Κηφισίας. Εργασίες από σήμερα και ως τις 15 Αυγούστου και στην οδό Ακαδημίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Θα υπάρχει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα, από την οδό Θεμιστοκλέους έως την οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στο Αργάσι Ζακύνθου που καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν απειλείται κατοικιμένη περιοχή.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 3η αγωνιστική των Play Off της Σούπερ Λίγκα: Στις 8 και μισή παίζουν: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και 9 και μισή: ΑΕΚ- Άρης.

Και ο καιρός…

Τοπικές νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας στην Αττική. Θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα