back to top
25.7 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

25.7 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Αιμοδοσία από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής

Διαβάστε επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται από το πρωί μέχρι και τη μια το μεσημέρι στα Γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, (Συγγρού 80-88).

Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να προσφερθεί το αίμα σε νοσοκομεία που έχουν ανάγκες.
Η αιμοδοσία γίνεται από γιατρούς του νοσοκομείου Ερυθρός Σταύρος, στον 7ο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία του Συλλόγου των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής. Ήδη, η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών είναι πολύ μεγάλη. Στον χώρο βρίσκονται και γιατροί του Ερυθρού Σταύρου που μετά την διαδικασία προσφέρουν στον αιμοδότη χυμό πορτοκαλί και ένα μικρό μπισκότο.

πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής Βέτα Πανουτσάκου, μιλώντας στον 9.84, τόνισε  ότι ο Σύλλογος εδώ και 10 χρόνια κάνει τρεις φορές τον χρόνο εθελοντικές αιμοδοσίες στα γραφεία του. Το αίμα διατίθεται αρχικά στην τράπεζα αίματος του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός και μετέπειτα σε όποιο νοσοκομείο υπάρχει ανάγκη για αίμα. Μάλιστα, η κ. Πανουτσάκου μας είπε ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται εθελοντική αιμοδοσία από του υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής μετά την περίοδο της καραντίνας και πως ο Σύλλογος τους είναι ο πρώτος που προχώρησε σε τέτοια πρωτοβουλία με τον κορονοϊο».

«Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης για όλο τον κόσμο, καθώς με το αίμα σώζεις ζωές. Οι συνάδελφοι ανταποκρίνονται πάντα σταθερά», πρόσθεσε η κ. Πανουτσάκου.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα