back to top
18.6 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

18.6 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

ΕΠΟ: Τέλος το σενάριο της αναδιάρθρωσης – Μπαράζ Ξάνθης-Απόλλωνα

Διαβάστε επίσης

Στις 22 και 29 Αυγούστου ορίστηκαν από την ΕΠΟ να διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης, βάζοντας τέλος στο σενάριο της αναδιάρθρωσης.

Μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που διεξήχθη τη Δευτέρα, βγήκε ουσιαστικό αποτέλεσμα σχετικά με την αναδιάρθρωση, αφού η πρόταση που υπήρξε για αύξηση των ομάδων σε 15 και τέθηκε σε ψηφοφορία δεν συμπλήρωσε τα 3/4 των απαιτούμενων ψήφων για να γίνει δεκτή.

Συγκεκριμένα, οι ψήφοι ήταν 9-8 υπέρ του να μείνει η Ξάνθη στην κατηγορία και να ανέβει την ίδια ώρα και ο Απόλλων Σμύρνης, ωστόσο από τη στιγμή που δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι δεν κατάφερε η εν λόγω πρόταση να περάσει.

Θα υπάρξουν διπλοί αγώνες μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται για τις 22 Αυγούστου και το δεύτερο στις 29 του ίδιου μήνα, απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Super League 1 τη νέα σεζόν.

Τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης στην πρώτη κατηγορία και αύξησης των ομάδων, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι ομάδες θα παραμείνουν 14.

Αναβολή για την αναδιάρθρωση της Super League 2

Μεταξύ άλλων στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τέθηκε και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης της Super League 2. Κάποια απόφαση δεν υπάρχει, αφού αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή. Έτσι, η υπόθεση θα επανεξεταστεί στην επόμενη Ε.Ε. της ΕΠΟ στις 19 Αυγούστου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα