back to top
27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

27.4 C
Athens
Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2024

Αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό στο Γύρο της Γαλλίας

Διαβάστε επίσης

Ολόκληρη η ομάδα πρόκειται να αποκλείεται αυτόματα από τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας εάν βρεθούν θετικά στον κορονοϊό μέλη ή αθλητές της.

Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τόσο οι ποδηλάτες όσο και τα μέλη του προσωπικού θα ενταχθούν σε «φούσκα» τρεις μέρες πριν την έναρξη του Γύρου Γαλλίας.

«Φούσκα» στα πρότυπα του ΝΒΑ πρόκειται να διαμορφωθεί στη Νίκαια της Γαλλίας για το τουρνουά που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες διασποράς του ιού.
Όλοι θα υποβληθούν σε δύο τεστ πριν την έναρξη του γύρου και έπειτα θα υπάρξουν δύο επαναληπτικοί έλεγχοι στα προγραμματισμένα ρεπό.

Οι διοργανωτές απέστειλαν δεκάδες σελίδες ενημέρωσης ώστε να γνωρίζουν άπαντες ότι σε δύο ή και παραπάνω κρούσματα αποκλείεται όλη η ομάδα από τον Γύρο.

«Εάν δύο πρόσωπα ή περισσότερα από την ίδια ομάδα εμφανίσουν δυνατά ύποπτα συμπτώματα ή βρεθούν θετικοί σε COVID-19 η συγκεκριμένη ομάδα θα απομακρύνεται από τον Γύρο Γαλλίας», ήταν η ακριβής δήλωση της αρχής που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.
Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείο θα διακρίνει τα συμπτώματα σε έντονα ή ελαφριά και αντίστοιχα θα υπάρχει ενημέρωση των ιθυνόντων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα