back to top
28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

28.4 C
Athens
Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2024

Ο ΟΦΗ φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά το 2000, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Θ. Βαρδινογιάννη» στις 20:00, Novasports 1HD, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Σίμος ο νεοφερμένος Σολίς μπήκε στην αποστολή των Κρητικών για την ευρωπαϊκή τους επιστροφή. Αντίθετα ο Βαζ μπήκε στο χειρουργείο με πρόβλημα στους χιαστούς και θα λείψει για αρκετό καιρό, σε ένα χρονικό σημείο που είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή του. Από εκεί και πέρα είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές και αυτό είναιτο καλό νέο για τον ΟΦΗ.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Βάτερμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Νέιρα, Στάικος – Σαρντινέρο, Ναμπί, Μεγιάδο – Φιγκεϊρέντο.

Από την άλλη ο Απόλλωνας Λεμεσού που έχει περάσει ήδη ένα γύρο στο Europa League, διαλύοντας στην Κύπρο τη Σαμπούρταλο από τη Γεωργία με 5-1 και ονειρεύεται πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Στην κυπριακή ομάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον Ελβετό Μολ που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αποτελεί σημαντική απώλεια, καθώς λογίζεται ως  βασικός από τον προπονητή της ομάδας, Σοφρώνη Αυγουστή. Στην Κύπρο έμεινε ο Ισπανός Γιούστε εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος, καθώς και ο Γκακπέ ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με τον Απόλλωνα για έναν ακόμη χρόνο.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Δημητρίου – Σάλαϊ, Πίττας, Ρομπέρζ, Αγκίρε – Ντένιτς, Σακέτι – Ντιγκινί, Ματέι, Νταμπό – Μπένσοπ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα