back to top
27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

27.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Το Λιμάνι της Χάβρης του Άκι Καουρισμάκι στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Διαβάστε επίσης

Οι κινηματογραφικές προβολές, τις Παρασκευές στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας συνεχίζονται με την ταινία «Το λιμάνι της Χάβρης» του Φινλανδού κινηματογραφιστή Άκι Καουρισμάκι. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ.

Πλοκή:
Ο Μαρσέλ Μαρξ, πρώην συγγραφέας, αυτοεξορίζεται στην πόλη της Χάβρης, όπου δουλεύοντας ως λουστραδόρος νιώθει πως βρίσκεται πιο κοντά στον λαό. Όταν το πεπρωμένο φέρνει ξαφνικά στον δρόμο του ένα παιδί από την Αφρική, έρχεται η στιγμή να δείξει τα δόντια του στον τυφλό κρατικό μηχανισμό και τη στάση της αστυνομίας που σκληραίνει ολοένα και περισσότερο απέναντι στο μικρό πρόσφυγα.
Πρωταγωνιστούν:
Αντρέ Βιλμς, Κάτι Ούτινεν, Ζαν-Πιέρ
Νταρουσέν, Μπλοντέν Μιγκέλ
Διάρκεια: 103′

Πληροφορίες

Εισιτήρια: 6€ κανονικό / 4€ μειωμένο
Η προκράτηση γίνεται ηλεκτρονικά και η πληρωμή επιτόπου πριν την προβολή.
Μειωμένη είσοδος: κάτω των 26, φοιτητές, μέλη club IFG, άνω των 65, άνεργοι, ΑμΕΑ, κάτοχοι κάρτας Υπ. Πολιτισμού / Υπ. Παιδείας
Ελεύθερη είσοδος: δημοσιογράφοι, διανομείς, ηθοποιοί (ατέλεια)

Μέτρα ασφαλείας

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για την είσοδο και την παρακολούθηση των εκδηλώσεων στους χώρους του Ινστιτούτου. Για την είσοδο στο Ινστιτούτο είναι απαραίτητη, πέραν του ελέγχου ασφαλείας, και η θερμομέτρηση.

Στα κομβικά σημεία του Ινστιτούτου υπάρχουν αντισηπτικά χεριών που μπορούν να χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, για τη διασφάλιση της υγιεινής όλων.

Για την αποφυγή του συνωστισμού, τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας στο Auditorium Theo Angelopoulos κι ως εκ τούτου οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες. Οι περισσότερες δωρεάν εκδηλώσεις απαιτούν προκράτηση.

Το προσωπικό βρίσκεται στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου για να επιβλέπει και να φροντίζει για την τήρηση όλων των προαναφερόμενων μέτρων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα