back to top
26.6 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

26.6 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταγγελίες για Μαραντόνα: “Αν έμενε σε άλλο σπίτι θα ζούσε”

Διαβάστε επίσης

Μία εβδομάδα μετά από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και το πένθος για την απώλεια του τεράστιου Αργεντινού ποδοσφαιριστή, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο πώς ακριβώς έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ποιοι τυχόν ευθύνονται.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζονται και μάλιστα υπήρξαν δηλώσεις από την πλευρά της της προσωπικής του νοσηλεύτριας που είχε ο Μαραντόνα,  της Νταιάνα Μαδρίδ.

Ο δικηγόρος της, Ροδόλφο Μπακέ, στα όσα καταγγέλλει, ρίχνει ξεκάθαρα ευθύνη στην οικογένειας του, τονίζοντας πως εάν ζούσε σε άλλο σπίτι τώρα θα ήταν ζωντανός.

“Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, ο Μαραντόνα θα ήταν ζωντανός! Γιατί ο καθένας μας θα τον πήγαινε τρέχοντας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αν τον βλέπαμε να πέφτει θα τον πηγαίναμε. Αν τον βλέπαμε να πνίγεται θα τον πηγαίναμε. Αν δεν του έδιναν φάρμακα για την καρδιά, εμείς θα του τα δίναμε.

Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Όλοι πιστεύουμε ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Και η καρδιά του δεν άντεξε λόγω της έξτρα πίεσης που δεν έπρεπε να έχει και η οποία δεν περιορίστηκε” δήλωσε ο Ροδόλφο Μπάκε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα