back to top
23.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

23.8 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Μουσικοί του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης έξω από εννέα νοσηλευτικά ιδρύματα

Διαβάστε επίσης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης / Thessaloniki Concert Hall θα βρεθεί αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, έξω από εννέα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης για να προσφέρει μια νότα χαράς στους ασθενείς που βρίσκονται απομονωμένοι από τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη δική του ηρωική μάχη εδώ και μήνες.

Πραγματοποιείται σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Όλοι οι συμμετέχοντες (μουσικοί, τεχνικοί, και άλλο προσωπικό) υποβλήθηκαν σε rapid test για #COVID-19της πόλης για να προσφέρει μια νότα χαράς στους ασθενείς που βρίσκονται απομονωμένοι από τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη δική του ηρωική μάχη εδώ και μήνες.

Μικρά μουσικά δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στον περίβολο των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Άγιος Δημήτριος, Γεννηματάς, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος, Θεαγένειο, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου και Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Θα συμμετάσχουν μικρά μουσικά σύνολα από τη MOYSA – Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ολιγομελείς μπάντες από μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος, αλλά και μέλη της Μικτής Χορωδίας Θεσσαλονίκης της Μαίρης Κωνσταντινίδου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, καθώς επίσης κινηματογραφική και ελληνική μουσική. Παράλληλα, η δράση είναι και ένας τρόπος στήριξης στους μουσικούς και σε όσους απασχοληθούν σε αυτήν.

Πραγματοποιείται σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Όλοι οι συμμετέχοντες (μουσικοί, τεχνικοί, και άλλο προσωπικό) υποβλήθηκαν σε rapid test για #COVID-19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα