back to top
23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μάκης Σαββίδης: Η ζημιά είναι μεγάλη, για πολλές επιχειρήσεις δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής

Διαβάστε επίσης

«Το click away άφησε έξω το 80% των εμπορικών επιχειρήσεων, λειτούργησε αρκετά καλά μόνο για το 20%  των επιχειρήσεων που ήταν είδη οργανωμένο» Αυτό ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ελληνικού συνδέσμου ηλεκτρονικού εμπορίου Μάκης Σαββίδης, στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη.

 «Η ζημιά είναι  μεγάλη,  για πολλές επιχειρήσεις δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Οι μελέτες όσο και οι έρευνες, δείχνουν πως μια στις πέντε εμπορικές επιχειρήσεις δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν ξανά» Αυτό που περιμένουμε τώρα είπε ο κ Σαββίδης είναι να  δούμε «τι επιπλέον βοήθεια θα δοθεί από την κυβέρνηση έτσι ώστε την επόμενη ημέρα να μας βρει όλους εκεί, στο πόστο μας»
Πρόγραμμα επιδότησης
«Σύντομα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το πρόγραμμα επιδότησης για δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων στις εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη και αναγκασμένη να σπρώξει το εμπόριο  της χώρας προς την ψηφιοποίηση»
Τέλος ο κ Σαββίδης χαρακτήρισε «μεγάλη ευκαιρία-  τώρα που  “χτίζουμε” το ελληνικό εμπόριο της χώρας, να του δώσουμε μια “σπρωξιά” έτσι ώστε να αρχίσουν οι εμπορικές επιχειρήσεις  να πουλάνε τα προϊόντα τους  και στο εξωτερικό»
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα