back to top
23.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

23.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Κώστας Μπακογιάννης «Γενναία γυναίκα η Σοφία Μπεκατώρου»

Διαβάστε επίσης

Γενναία γυναίκα που έδωσε την δύναμη και σε άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν χαρακτήρισε την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την απόφαση που πήρε να αποκαλύψει τον βιασμό της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδίας.

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Μπακογιάννης, επειδή η γενναία στάση της Σοφίας Μπεκατώρου συζητήθηκε και από άλλους δημοτικούς συμβούλους, πρότεινε στον επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ» Παύλο Γερουλάνο συνεργασία προκειμένου να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζονται ακόμη πιο θετικά οι γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού και κακοποίησης. Αλλωστε, όπως είπε ο κ. Μπακογιάννης, «μέσα από την συνεργασία μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα αφού ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Στην ίδια συνεδρίαση ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς επισημαίνοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει λάβει μέτρα στήριξης της εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας τα οποία συνεχίζουν να υλοποιούνται.

Τέλος σε ότι αφορά το ψήφισμα διαμαρτυρίας που κατέθεσε η δημοτική αντιπολίτευση σχετικά με την βούληση της κυβέρνησης να συστήσει αστυνομικό σώμα στα πανεπιστήμια υπογράμμισε ότι για άλλη μια φορά επιχειρείται θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής να μεταφερθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατέληξε λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να μεταφέρουμε το χθες στο σήμερα και πόσο μάλλον στο αύριο. Η Αθήνα έχει άλλα ζητήματα να ασχοληθεί.»

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα