back to top
22.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

22.5 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Τελέστηκε η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη – Συνεχίζονται οι έρευνες

Διαβάστε επίσης

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, από το Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη.

Κεντρικό πρόσωπο, η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, με μια φωτογραφία του συζύγου της στα χέρια, ενώ υποβασταζόταν από τους δυο γιούς τους.

Παρόντες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, κ.κ. Χριστοδουλάκης και Χρηστίδης αντιστοίχως, όπως επίσης, ο Νίκος Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο Σήφης Βαλυράκης γλίστρησε ή και λιποθύμησε, με συνέπεια να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας. Ωστόσο, μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με έναν ιδιοκτήτη ψαροκάικου.

Η σύζυγός του, με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του συζύγου της, ενώ έχει οριστεί πραγματογνώμονας για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα