back to top
27.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

27.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτοσέλιδο οι γκάφες του Άλισον στην Αγγλία

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ πλήρωσε στο παρελθόν τραγικές βραδιές τερματοφυλάκων της, με τις περιπτώσεις των Ντέιβιντ Τζέιμς και Λόρις Κάριους, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο Άλισον θα γινόταν πρωτοσέλιδο ως γκολκίπερ της…γκάφας.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έκανε ουσιαστικά δώρο στην Μάντσεστερ Σίτι το δεύτερο και το τρίτο γκολ της στο “Άνφιλντ” το βράδυ της Κυριακής δίνοντας την μπάλα στους αντιπάλους της ομάδας του. Μάλιστα και στο 4ο γκολ του Φόντεν, δεν είχε το καθαρό μυαλό να βάλει καλύτερα τα χέρια του στη μπάλα και να την διώξει από το να του πάρει η μπάλα μέσα τα χέρια και να καρφωθεί στα δίχτυα της εστίας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 28χρονος Άλισον κυριαρχεί στην αγγλική αθλητική επικαιρότητα την Δευτέρα, με τα περισσότερα μάλιστα αγγλικά ταμπλόιντ να επιλέγουν να βγουν με τον ίδιο τίτλο, όπου ο Άλισον βρίσκεται στην… blunderland, τη χώρα της γκάφας.

Τα αγγλικά πρωτοσέλιδα:Το πρωτοσέλιδο της Mirror για τις γκάφες του Άλισον που έφεραν τον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ

Το πρωτοσέλιδο της Sun για τις γκάφες του Άλισον που έφεραν τον θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στο Άνφιλντ επί της Λίβερπουλ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα