back to top
25.9 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

25.9 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Προ των πυλών η κακοκαιρία «Μήδεια» με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες – Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός

Διαβάστε επίσης

«Η έντονη κακοκαιρία ξεκινά από το Σαββατοκύριακο και εξαπλώνεται από τα βόρεια και τα κεντρικά σε όλη την Ελλάδα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου «η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, μέχρι και 18 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν σε ορισμένα σημεία έως και 10 Μποφόρ ενώ χιόνια και έντονα φαινόμενα προβλέπονται και στην Αττική. Τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα δούμε χιόνια και μέσα στην Αττική και τη Δευτέρα εκτός από τα βόρεια θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας. Είναι λίγο δύσκολο να πούμε από τώρα αν θα το στρώσει ή όχι».

Συστάσεις προς τους πολίτες απευθύνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Νέα έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πολιτική Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας. Κατά τη συζήτηση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων υπογράμμισαν ιδιαίτερα την ανάγκη οι δήμοι της χώρας, με ενεργοποίηση όλων των μέσων που έχουν στη διάθεσή τους και σε στενή συνεργασία με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, που έχουν ήδη τεθεί σε κατάσταση μέγιστης κινητοποίησης, να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατό τη διαδικασία εν εξελίξει για τον απρόσκοπτο εμβολιασμό του πληθυσμού, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».

Στο πλαίσιο αυτό, οι δήμοι της χώρας καλούνται να αξιοποιήσουν πλήρως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, ιδίως για τη μεταφορά πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, εφόσον παρίσταται ανάγκη, καθώς και για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στα κατά τόπους Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και λοιπές μονάδες υγείας.

Στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και οι πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων των 13 Περιφερειών της χώρας. Επίσης συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο εθνικός διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης, και ο γενικός διευθυντής Συντονισμού της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας στη βόρεια Ελλάδα

Νωρίτερα το πρωί, η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έδειξε 3 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι θυελλώδεις βοριάδες που έπνεαν όλη τη νύχτα προκάλεσαν πτώσεις δέντρων και αντικειμένων.

Στην περιοχή του δημαρχείου Θεσσαλονίκης δέντρο …προσγειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στην οδό Εγνατία «ξηλώθηκε» στέγη και καρφώθηκε στον παρακείμενο Ιερό Ναό Ιερό Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι ισχυροί άνεμοι κόπασαν κάπως το πρωί, ενώ για σήμερα αναμένεται ήλιος με …δόντια στην πόλη, με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, τους 8 βαθμούς Κελσίου.

Προσοχή και υπομονή συνιστά η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Προσοχή και υπομονή συνιστά στους πολίτες ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, για το νέο κύμα κακοκαιρίας που ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, ως την επόμενη Παρασκευή.

Όπως επισημαίνει ο κ. Στεργιάδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα καιρικά φαινόμενα θα είναι ακραία ενώ θα επικρατήσουν θερμοκρασίες της τάξης των -10 και -15 βαθμών Κελσίου στα πιο ορεινά τμήματα της Μακεδονίας.

«Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν το Σαββατοκύριακο και μέχρι τη Δευτέρα, και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Στη συνέχεια θα έχει πολύ κρύο και ο παγετός θα κρατήσει μέχρι και την άλλη Παρασκευή. Το φαινόμενο θα τραβήξει πολλές μέρες. Θέλει προσοχή και υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Στεργιάδης τόνισε ότι η Περιφέρεια έχει προμηθευτεί 10.000 τόνους αλάτι, ενώ έχει πάνω από εκατό μηχανήματα έργου σε όλα τα εργοτάξια και έχουν συνεδριάσει τα συντονιστικά όργανα με τους αντιπεριφερειάρχες, τους Δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρότεινε τη μετάθεση, για λίγες μέρες, των ημερομηνιών των εμβολιασμών των πολιτών στις περιοχές όπου θα επικρατήσει παγετός καθώς θα είναι δύσκολες οι μετακινήσεις. «Το ενδεχόμενο αυτό θα εξεταστεί και οι ανακοινώσεις θα γίνουν κεντρικά», πρόσθεσε ο κ. Στεργιάδης. Στο ίδιο μήκος κύματος εξετάζεται και το ενδεχόμενο άρσης της κυκλοφορίας των μεγάλων φορτηγών στις εθνικές οδούς ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Ανοιχτές βρύσες τη νύχτα προστασία παροχών νερού

«Εμείς είμαστε έτοιμοι. Βρισκόμαστε σε επιφυλακή από σήμερα μέχρι το πέρας του φαινομένου. Από εκεί και πέρα θέλει υπομονή γιατί το νέο κύμα κακοκαιρίας θα έχει μεγάλη διάρκεια. Οι πολίτες θα πρέπει να φροντίσουν το φυσικό αέριο να είναι συνέχεια σε λειτουργία, να μένουν βρύσες ανοιχτές τη νύχτα, λίγο να στάζουν, ώστε να μην παγώσουν τα δίκτυα και να προστατέψουν τις παροχές νερού με κάποιο υαλοβάμβακα ή οτιδήποτε άλλο ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα πάγου και έλλειψης νερού και ζέστης» επισήμανε ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των σχολείων, διευκρίνισε ότι τις σχετικές αποφάσεις λαμβάνουν οι κατά τόπους Δήμοι ενώ εκτίμησε ότι είναι πιθανόν να ληφθούν αποφάσεις για κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω παγετού σε πολλές περιοχές στα βόρεια ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό ή λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.  www.astynomia.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Ο καιρός της Παρασκευής

Βελτιωμένος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Μόνο τις πρωινές ώρες στη Θράκη πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ανατολικά της Θράκης πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Πρόσκαιρα στα νότια θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα βόρεια.

Το Σάββατο στα κεντρικά και τα βόρεια βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και την Ήπειρο.
Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 στρεφόμενοι στο βόρειο Ιόνιο από το βράδυ σε βόρειους τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, η οποία θα γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου οι μέγιστες τιμές της θα σημειωθούν στην αρχή της ημέρας. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια, όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Στην Αττική:  Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη:  Νεφώσεις με χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα γύρω ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά – ημιορεινά, οι οποίες βαθμιαία θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές και θα είναι κατά τόπους πυκνές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως από το απόγευμα, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Ανεμοι: Bόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 και από το βράδυ 8 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, Στην Ήπειρο, Τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο: Νεφώσεις με βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, τα παραθαλάσσια της Ηπείρου, τη δυτική Στερεά και από το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο, όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, που από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές, ενώ το βράδυ θα χιονίσει και σε περιοχές της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο, καθώς και στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία στα βόρεια χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και γρήγορα στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς, βαθμιαία και στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας και από το βράδυ στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από αργά τη νύχτα στα νότια. Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 6 με 7 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία από 00 έως 08 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη: Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ βαθμιαία θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και στα βόρεια βαθμιαία χιονόνερο, χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 5 με 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε νότιους νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 03 έως 12 βαθμούς.

Την Κυριακή

Στα κεντρικά και τα βόρεια, τα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας και τα ορεινά της Πελοποννήσου νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές. Προς το βράδυ θα χιονίσει και στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του Αιγαίου και πρόσκαιρα στην Κρήτη.  Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 9 μποφόρ. Στη νότια νησιωτική χώρα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, στρεφόμενοι βαθμιαία μέχρι το βράδυ σε βόρειους 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα σε όλη τη χώρα. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός, στη δυτική Μακεδονία θα είναι ολικός.

Την Δευτέρα

Στη δυτική και βόρεια χώρα παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις  υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8, στα ανατολικά
τοπικά 9 και στο βόρειο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας έως 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ολικός.

Την Τρίτη

Στη δυτική και βόρεια χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια με ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και στα ορεινά – ημιορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8, στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 10 μποφόρ. Στα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 6 με 7 και στο Ιόνιο
τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί
παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ολικός.

Την Τετάρτη

Στη δυτική και βόρεια χώρα λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις, πρόσκαιρα πυκνές, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, καθώς και στην Κρήτη (και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο). Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά έως 10 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

Την Πέμπτη

Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις αρχικά με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα νότια που βαθμιαία θα περιοριστούν σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Από τις βραδινές ώρες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές
καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, στα δυτικά τοπικές καταιγίδες, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, στα βόρεια και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα  ανατολικά 7 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, όμως θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα